Over Pouw Fysiotherapie

Onze missie is het zo goed mogelijk begeleiden van de patiënt. De patiënt staat altijd centraal. Snel schakelen, overleggen met collega’s en gebruikmaken van de nieuwste technologieën. Zo helpt Pouw Fysiotherapie mensen zorgeloos en gezond te bewegen.

Faciliteiten

De praktijk van Pouw Fysiotherapie bevindt zich in hetzelfde gebouw als Boutique Karakter, een kleinschalig sportcentrum met persoonlijke begeleiding. Er is een grote oefenzaal aanwezig voor revalidatie en oefeningen. Er wordt volop geïnnoveerd, waardoor je gebruik maakt van de nieuwste apparaten en technologieën. Er is een ruime behandelkamer en (invalide)toilet. Alles is rolstoelvriendelijk.    

Holistische aanpak

Vaak zijn pijnklachten gecompliceerd, en liggen er meerdere oorzaken aan ten grondslag. Daarom werken wij samen met andere disciplines. Op die manier kan iemands probleem als geheel aangepakt worden, in plaats van dat slechts één symptoom wordt aangepakt. Fysiotherapeut, psycholoog, diëtist, ergotherapeut, huisarts en specialisten. Het zijn allemaal specialismes die samen kunnen zorgen voor een betere kwaliteit van leven.

 

Geen wachtlijst

We vinden het belangrijk dat onze dienstverlening toegankelijk is. De praktijk zit op een toegankelijke locatie tussen Limmen en Heiloo. We zijn bereikbaar via e-health: waarmee je digitaal, vanuit huis, contact met ons kunt leggen. Het contact met ons is laagdrempelig. Je kunt online, telefonisch, of via Whatsapp een afspraak maken. We hebben geen wachtlijst.

Online een afspraak maken

Door online een afspraak te maken, kun je direct bij de therapeut in zijn agenda kijken welke dag en tijd jou het beste uitkomen. Het online invullen van je gegevens bespaart tijd tijdens je afspraak. Hierdoor blijft er meer tijd over voor jou! Maak hier direct online een afspraak. Na het maken van je afspraak kan je ook direct online een intakeformulier invullen zodat de fysiotherapeut zich alvast goed kan voorbereiden voor jou klacht!

Online afspraak maken

Werkwijze

De patiënt staat bij Pouw Fysiotherapie altijd centraal. Samen wordt de beste aanpak voor het hersteltraject bepaald.

We werken in 3 stappen:

1.       Intake

2.       Uitleg probleem en behandelplan

3.       Aanpak en uitwerking

We beginnen met een kennismakingsgesprek en onderzoek. Zo komen we erachter wat er aan de hand is en wat jouw pijnklachten zijn. Vervolgens maken we een plan. We nemen je mee in wat we hebben gevonden, en leggen uit hoe we dit samen gaan oplossen. Tenslotte gaan we samen aan de slag met jouw herstel. Hoe het proces er precies uitziet, vind je bij elke specialisatie uitgelegd.

Innovatie en deskundigheid

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. De fysiotherapeutische zorg zal de komende jaren veel veranderen. Patiënten willen meer regie over hun eigen behandeling en er zal meer aandacht komen voor preventie. Wij vinden het als praktijk belangrijk om hier actief aan deel te nemen. De nieuwste technologieën nemen wij mee naar onze praktijk om onze patiënten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan een handige app voor je huiswerkoefeningen, een online consult videobellen, preventieve oefenprogramma's en de nieuwste trainingsapparatuur.

Pouw Fysiotherapie in het kort

  • Wij behandelen de oorzaak, niet de symptomen.
  • Je kunt bij ons terecht voor élke klacht.
  • We zijn gespecialiseerd op het gebied van chronische pijnklachten en orthopedische klachten.
  • Bij ons staat deskundigheid en toegankelijkheid hoog in het vaandel.
  • We werken nauw samen met andere disciplines om jouw klacht volledig aan te pakken.
2021 - Zeno