Over Lars Pouw

In 2015 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en sindsdien werk ik met veel plezier als fysiotherapeut. In januari 2022 heb ik mijn eigen praktijk opgericht: Pouw Fysiotherapie in Limmen. De passie om met mensen te werken, gecombineerd met de drijfveer om te ondernemen, hebben dit mooie bedrijf tot stand gebracht. Het behandelen en begeleiden van mensen geeft mij veel energie en voldoening. Ik wil dat iedereen zorgeloos en gezond kan bewegen!

 

Even voorstellen

Na het afronden van mijn studie fysiotherapie, heb ik veel ervaring opgedaan bij Heliomare en particuliere fysio praktijken. Daar heb ik vijf jaar met veel plezier gewerkt. Ik heb veel geleerd van ervaren collega's en mij ontwikkeld tot wie ik nu ben. Het helpen van mensen is wat het werk voor mij zo leuk maakt.

Na al die jaren begon het te borrelen. Ik was klaar voor een nieuwe stap: mijn eigen fysiotherapiepraktijk met speerpunten waar ik als persoon en fysiotherapeut voor sta. Hierbij staat de patiënt centraal. Ik wil ervoor zorgen dat de patiënt áltijd de beste zorg krijgt. Of dit nu bij mij is, of ergens anders. Door nauw samen te werken met andere disciplines, zorgen wij er samen voor dat jij de beste zorg krijgt. Ik ben rustig, open en 'laagdrempelig'. Dit zijn ook punten die ik, samen met deskundigheid op het gebied van fysiotherapie, wil uitstralen in mijn Fysiotherapiepraktijk. Op deze manier wil ik mensen helpen zorgeloos en gezond te bewegen.

Mijn specialismes in de Fysiotherapie:

Maar ook voor andere klachten ben je bij mij op de juiste plek!

 
Maak een afspraak

 

2021 - Zeno