Preventieve therapie

Fysiotherapeuten zijn voorstanders van preventie. Iemand helpen voordat diegene pijn heeft is fijner dan zien dat iemand pijn heeft. Pouw Fysiotherapie doet daarom aan preventieve therapie. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van begeleiding en training.

Je kunt bij Pouw Fysiotherapie terecht voor:

  • Het voorkomen van een operatie
    Soms kan een operatie vermeden worden door te trainen. Zelfs wanneer een specialist zegt dat een operatie noodzakelijk is, kun jij ervoor kiezen om dit niet te doen. Het is jouw lichaam en jij beslist. We zullen jou onderzoeken of je verder kunt komen met fysiotherapie.
  • Een trainingsschema
    Je wilt een nieuwe sport gaan beoefenen of je hebt een bepaalde fitheid nodig voor een activiteit. Uiteraard wil je dit goed aanpakken. We begeleiden jouw mee met je doelstelling en helpen je dit doel te behalen. Ook kunnen we je dan meteen begeleiden bij de uitvoering van de oefeningen.
  • Het voorkomen van blessures
    Heb je eerder blessures gehad of ben je gewoon bang een blessure op te lopen? Kom bij ons langs en wij begeleiden je. We geeft tips en uitleg over hoe jij je het best kunt bewegen. Zo verklein je de kans op vervelende blessures.

Heb je een vraag, maar weet je niet zeker of wij je kunnen helpen? Neem contact met ons op en we laten je graag de mogelijkheden zien.

Contact opnemen

2021 - Zeno